Man uit Diepenbeek maakte naaktfoto van buurvrouw en moet nu haar gordijnen betalen 

In Diepenbeek moet een man zijn achterbuurvrouw geld geven om een zonnewering en gordijn te kopen. De man maakte vorig jaar naaktbeelden van de vrouw toen die zich aan het wassen was. 

De Diepenbekenaar maakte begin vorig jaar foto's van zijn buurvrouw vanop een plat dak van zijn woning. De vrouw was zich op dat moment aan het wassen in haar eigen huis. De naaktbeelden werden gevonden toen de politie een huiszoeking bij de man deed, in een onderzoek naar kinderporno.  Zijn computer en fotomateriaal werden toen in beslag genomen. 

Ik wou eigenlijk Mars fotograferen, eh neen, ik bedoel de maan

Diepenbekenaar die naaktfoto maakte van zijn buurvrouw

De Diepenbekenaar bekende niet meteen schuld. Hij zei dat hij de planeet Mars wilde fotograferen maar dat klopte niet, want Mars was die dag niet zichtbaar. Vervolgens beweerde de man dat hij eigenlijk de maan bedoelde. Maar de rechter ging niet mee in zijn verhaal en veroordeelde hem tot een gevangenisstraf van 12 maanden met uitstel. Hij moet de vrouw ook een schadevergoeding van 1.500 euro betalen en daarnaast moet hij haar 350 euro geven zodat ze gordijnen en een zonnewering kan kopen. 

Meest gelezen