Dode man aangetroffen in de Schelde bij reddingsactie hond

Bij het redden van een hond vanmorgen aan de Rijnkaai in Antwerpen, hebben de hulpdiensten ook een man gevonden die overleden was. De politie ging ervan uit dat er bij de hond ook een baasje hoorde. Even later vonden ze het lichaam van een 51-jarige man, al is het nog niet zeker of hij de eigenaar van de hond is. Wat er precies gebeurd is, wordt nog onderzocht. 

De brandweer werd vanmorgen opgeroepen naar de Rijnkaai in Antwerpen omdat er een hondje vast zat in de modder. Het dier kon gered worden. Maar omdat er bij een hond ook vaak een baasje hoort, werd er een zoekactie gehouden in de buurt. En uiteindelijk vond de brandweer een tijdje later ook een lichaam in het water. Het gaat om een man van 51. 

Er wordt nu onderzocht hoe de man in het water is terecht gekomen. Het slachtoffer is nog niet geïdentificeerd. Er is ook nog geen duidelijkheid of het wel degelijk gaat om het baasje van de hond. De politie sluit ook een wanhoopsdaad niet uit.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan terecht op het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoordlijn1813.be

Meest gelezen