Jonas Hamers / ImageGlobe

E40 richting Oostende weer vrij in Nevele na zwaar ongeval met vrachtwagen

De E40 richting Oostende is weer vrij in Nevele in Oost-Vlaanderen na een zwaar ongeval met een vrachtwagen geladen met steenpuin. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. De snelweg was 4 uur afgesloten en de wachttijd liep op tot anderhalf uur.

Het ongeval gebeurde rond 16.15 uur in de richting van Oostende in Nevele. Een vrachtwagen kreeg een klapband, waardoor het voertuig kantelde en schuin over de weg terechtkwam. De bestuurder werd uit de cabine bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht.

De vrachtwagen was geladen met steenpuin. Het opruimen en takelen nam een hele tijd in beslag. De drie rijstroken en de pechstrook waren volledig afgesloten in de richting van Oostende. Rond 20.30 uur werd de snelweg opnieuw vrijgegeven.

Meest gelezen