Nieuwe tv-spot in aanloop naar Overlegcomité: "Eén ploeg van 11 miljoen"

In aanloop naar het Overlegcomité vanmiddag lanceert de federale overheid een nieuwe televisie-campagne. In een filmpje worden de Belgen opgeroepen om als één team van 11 miljoen mensen het coronavirus te verslaan. "In een ploeg vecht je niet alleen voor jezelf, maar voor elkaar", klinkt het. 

Om 13u komt het overlegcomité van de verschillende regeringen in ons land opnieuw samen om de coronamaatregelen te evalueren. Er liggen verschillende thema's op tafel, zoals het gedeeltelijk heropenen van winkels en kappers. En het grote vraagteken dezer dagen: wat met Kerstmis? Vanavond wordt er ook een persconferentie verwacht, waar het Overlegcomité eventuele versoepelingen zal toelichten.

Om de motivatie hoog te houden, lanceert de federale overheid vandaag alvast een nieuw campagnefilmpje. De spot wordt vanaf vandaag op alle televisienetten in ons land gespeeld. 

Bekijk hieronder het nieuwe campagnefilmpje van de federale overheid.

Meest gelezen