Postkantoor Kampenhout blijft hele dag gesloten door ziekte

Aan het postkantoor van Kampenhout hangt vandaag een briefje uit met de boodschap: gesloten door ziekte. Omdat de werknemers per kantoor in een bubbel werken is de hele ploeg thuis. En omdat de hulpploegen te druk bezet zijn, blijft het kantoor gesloten. Morgen zou het weer open gaan.

Vanmorgen stonden tientallen mensen voor een gesloten deur aan het Bpost-kantoor van Kampenhout. Jan kwam een brief posten, dat kan natuurlijk wel, en zag een briefje hangen: "Gesloten door ziekte".  Dat vindt hij best vreemd in een periode waarin veel mensen pakjes willen verzenden of ophalen.

Bubbels

Een telefoontje naar woordvoerster Veerle Van Mierlo van Bpost brengt duidelijkheid: "Ja, het kantoor blijft inderdaad de hele dag gesloten. De werknemers werken in een bubbel en zeker als enkele mensen ziek zijn, blijft de rest ook thuis. We hebben noodploegen, die op hun beurt ook bestaan uit  bubbels, maar die zijn te druk bevraagd. Het team in Kampenhout vandaag vervangen was dus niet mogelijk", aldus Van Mierlo. 

Morgen open

"Klanten kunnen voor allerlei postzaken wel terecht in de buurgemeenten zoals Steenokkerzeel, Haacht of Vilvoorde. Morgen zal het kantoor normaal gezien opnieuw openen en kan iedereen weer pakjes komen brengen en halen", verzekert Van Mierlo. "Ik begrijp wel dat het niet fijn is voor de klanten van Bpost Kampenhout." 

Meest gelezen