Westouter heeft eigen versie van The Masked Singer

Op de facebookpagina van het feestcomité Westouter zijn hilarische filmpjes te zien van zingende inwoners. Net als in het populaire VTM-programma zijn de zangers onherkenbaar verkleed. De bedoeling is te raden wie in beeld komt.

Elke vrijdag komen nieuwe beelden online en maken de verklede zangers van de vorige week zich bekend. Het heeft al voor mooie taferelen gezorgd. Zoals een poetsvrouw met een emmer op haar hoofd, een arts met een duikbril, een toverheks of een eland.

Het feestcomité zorgt in Westouter voor verschillende activiteiten die dit jaar door corona in het water vielen. Geen paaseieren rapen dit jaar en ook op de kersmarkt geen tent met standjes van verschillende verenigingen. Dan maar een een coronaveilige The Masked Singer om het wat feestelijk te houden.

Iedereen kent iedereen

De Westouterse versie van The Masked Singer is alvast een succes. Zowel jong als oud kunnen filmpjes insturen. Er is belangstelling van buiten het dorp maar het comité laat dat niet toe: alleen inwoners van Westouter mogen deelnemen. Het succes is ook te danken aan de kleinschaligheid. Westouter telt maar 1.300 inwoners. In een dorp waar iedereen iedereen kent, blijft een eigen versie van The Masked Singer speelbaar.  

Radio 2

Meest gelezen