Videospeler inladen...

VTM-anker Dany Verstraeten wuift Martine Tanghe uit: "Voor jij aan jouw nieuws begint en ik aan het mijne: bedankt" 

"Voor jij aan jouw nieuws begint en ik aan het mijne, wil ik je bedanken voor jouw inspirerende aanwezigheid al die jaren." Met die woorden heeft VTM-nieuwsanker Dany Verstraeten in "De zevende dag" Martine Tanghe uitgewuifd. 

"Dag Martine, het is niet gebruikelijk om vanuit deze studio jullie nieuws aan te kondigen." Met die woorden begon VTM-nieuwsanker Dany Verstraeten zijn eerbetoon aan Martine Tanghe in "De zevende dag". "We staan vandaag voor een laatste keer figuurlijk tegenover elkaar, jij aan de Reyerslaan, ik vanuit Antwerpen."

Bekijk hier het bijzondere tv-moment waarin Dany Verstraeten afscheid neemt van Martine Tanghe: 

Videospeler inladen...

Meest gelezen