finshop.belgium.be

In beslag genomen ring verkocht voor meer dan 90.000 euro op website van FOD Financiën

De veiling van een ring die in beslag was genomen, heeft de federale overheidsdienst Financiën meer dan 90.000 euro opgebracht. Het is het duurste object, auto's niet meegerekend, dat Financiën tot nu toe verkocht via zijn winkel Fin Shop.

Het hoogste bod dat vanavond was uitgebracht bij het afsluiten van de veiling, bedroeg 90.300 euro, zo staat op de website van Fin Shop. Het gaat om een ring die bestaat uit 18 karaat wit goud en bezet is met een diamant van 5,14 karaat. De waarde van het juweel was geschat op 80.000 euro.

De ring werd in beslag genomen en komt oorspronkelijk van een beroemde juwelier in Hongkong, Chow Tai Fook.

De Fin Shop van de FOD Financiën verkoopt goederen die het gerecht in beslag heeft genomen bij misdadigers, maar ook spullen die om andere redenen bij de overheid zijn terechtgekomen.

finshop.belgium.be

Meest gelezen