Raymond Boonen (88), opa van Tom Boonen, overleden aan gevolgen coronavirus

Raymond Boonen, de grootvader van ex-wielrenner Tom Boonen, is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Hij was 88 jaar. Raymond verbleef in woonzorgcentrum Nethehof in Balen waar twee weken geleden een uitbraak was van het coronavirus. 

Raymond Boonen (88) verbleef al enkele jaren in woonzorgcentrum Nethehof in Balen. Daar brak twee weken geleden plots het coronavirus uit. Uit een tweede test bleek dat ook de grootvader van Tom Boonen besmet was. Sinds enkele dagen had hij koorts en ademhalingsproblemen. De nacht van vrijdag op zaterdag is hij overleden in het ziekenhuis in Mol. 

In het woonzorgcentrum hebben nog 81 andere bewoners en 26 personeelsleden positief getest. In totaal zijn er 7 bewoners overleden. De anderen verblijven nu in een geïsoleerde afdeling. 

Raymond was een fervent supporter van zijn kleinzoon Tom Boonen. In 2017 mocht hij nog het startschot geven voor de 105e Scheldeprijs, de laatste wedstrijd van Tom Boonen in ons land. 

Meest gelezen