Pixabay

Carwash in Herent ook opnieuw open: "We verwachten geen massale opkomst"

Alle niet-essentiële winkels mogen vanaf vandaag de deuren weer openen. En waar je misschien nog niet aan gedacht had, ook de carwashes. In Herent bij Leuven, zijn ze er klaar voor.

De versoepelingen van de coronamaatregelen zorgen ervoor dat je vanaf vandaag ook weer met een propere auto de weg op kan, want de carwashes zijn opnieuw open. En daar is uitbater Stijn Scheys van de Wasstraat in Herent heel blij om: "Wij verwachten wel volk, maar ik denk niet dat er een massale opkomst zal zijn, eerder verspreid. En eventuele pieken kunnen wij heel gemakkelijk aan", zegt hij aan Radio 2 Vlaams-Brabant. 

"We hebben een aantal maatregelen genomen, zo staat er ontsmettingsmiddel aan de automatische kassa's, we hebben handschoenen bij de stofzuigers voorzien en ook daar ligt ontsmettingsmiddel. Maar voor de rest niet veel meer, omdat we sowieso heel steriel werken. Alles is contactloos, heel veel maatregelen hoeven we eigenlijk niet te treffen."

Meest gelezen