Plopsaland

Chocoladeproducent Libeert en Plopsaland schenken chocolade aan voedselbedeling

Plopsaland De Panne en chocoladeproducent Libeert hebben chocolade geschonken aan de voedselbedeling. Normaal gezien delen ze die uit tijdens de sinterklaasweekends in het pretpark. Maar door de coronacrisis is het park gesloten en zitten ze met een overschot aan chocoladefiguren.

Het is een traditie: Plopsaland en chocoladeproducent Libeert bezorgen de kinderen een aangenaam moment in de aanloop naar 6 december. Een kind dat tot bij de troon van Sinterklaas gaat, krijgt chocolade. Voor 2020 was de bestelling al geplaatst, maar toen moesten de pretparken door de verstrengde maatregelen weer sluiten.

De chocolade wordt nu naar CICERO in De Panne, de Netzak in Veurne en naar distributieplatform Foodsavers Westhoek gebracht. Vandaar uit wordt de chocolade verder naar Koksijde, Nieuwpoort en Diksmuide gebracht.

Meest gelezen