Zwembad van Meise nog altijd dicht door lekkend dak

Het zwembad De Wauwer in Meise blijft langer dicht dan voorzien. Er zijn problemen met de ventilatie waardoor het dak lekt. De gemeente laat het dak nu herstellen en hoopt dat het zwembad tegen de kerstvakantie kan opengaan. 

Sinds 1 december mogen de zwembaden weer open door de versoepeling van de coronamaatregelen. Daar werd ook in Meise naar uit gekeken. Maar het zwembad De Wauwer moet voorlopig dichtblijven. Er is een probleem met het dak. Door een slecht functionerend ventilatiesysteem ontstaan er vochtplekken op bepaalde plaatsen in het dak, en daardoor lekt het dak.

De gemeente Meise gaat 70.000 euro betalen om het dak te herstellen. Ook het ventilatieprobleem wordt aangepakt. En dan zou het zwembad weer opengaan tegen het begin van de kerstvakantie, op 19 december.

Meest gelezen