Technopolis opent opnieuw de deuren op 12 december: bezoekers welkom in doecentrum en buitententoonstelling

Vanaf 12 december opent Technopolis in Mechelen opnieuw de deuren. Bezoekers zijn weer welkom in het doecentrum en de tijdelijke buitententoonstelling Dinopolis. Daarvoor moeten ze online een ticket aankopen en een tijdslot kiezen. Schooluitstappen zijn voorlopig nog niet toegelaten.

Door de versoepelde maatregelen mag Technopolis net als andere musea weer bezoekers ontvangen. Volgende week zaterdag, 12 december, opent het opnieuw de deuren. Mensen zijn er welkom op woensdag, zaterdag en zondag, en elke dag in de kerstvakantie. Iedereen moet vooraf wel online een ticket kopen en een tijdslot kiezen. Zo wil Technopolis het aantal bezoekers controleren en een grote drukte vermijden. 

Ook de tijdelijke buitententoonstelling Dinopolis kan vanaf volgend weekend opnieuw bezoekers ontvangen. Workshops kunnen voorlopig nog niet doorgaan en schooluitstappen zijn nog steeds verboden.

Meest gelezen