Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Waals verkeerscentrum waarschuwt voor gladde wegen

Het Waals verkeerscentrum maant bestuurders tot voorzichtigheid. Er is komende nacht in heel Wallonië kans op rijmplekken en later vannacht en morgenochtend is er kans op sneeuw in de Ardennen.

Op sommige plaatsen in Wallonië is het ook opletten voor aanvriezende regen. Het Verkeerscentrum roept op tot grote waakzaamheid. Bestuurders wordt gevraagd hun snelheid aan te passen, afstand te bewaren en bruuske manoeuvres te vermijden.

Bekijk hier het meest recente weer bericht (en lees voort onder de video):

Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Vanavond is overigens een dodelijk ongeval gebeurd in de buurt van Aat in de provincie Henegouwen. Een auto kwam in botsing met een trein. De bestuurder van de wagen kwam daarbij om het leven, zo meldt de brandweer.

De hulpdiensten werden rond 19.30 uur opgeroepen. De botsing vond plaat aan een overweg in Villers-Notre-Dame. Om een nog onbekende reden stak de bestuurder de half gesloten overweg over. Hij zat alleen in de wagen.

Meest gelezen