Videospeler inladen...

Ontbijten met Vlaams Belang-voorzitter Van Grieken: "Kerstmanifest CD&V-voorzitter Coens klinkt als muziek in de oren"

Een ontbijt, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het wekelijkse zaterdaginterview in "De ochtend" op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck met een politicus die in de schijnwerpers staat of een cruciale rol speelt in de politiek. Een ontbijtgesprek over politiek, maar tegelijk ook "weg van de Wetstraat", met aandacht voor persoonlijke verhalen. Vandaag: Tom Van Grieken, voorzitter van Vlaams Belang, die onder meer enthousiast is over het kerstmanifest van CD&V-voorzitter Joachim Coens.

Bekijk hier het gesprek met Tom Van Grieken:

Videospeler inladen...

Beluister hier het gesprek met Tom Van Grieken:

Meest gelezen