Videospeler inladen...

Ook advocaat van Donald Trump blijkt nu besmet met het coronavirus

Rudy Giuliani, de persoonlijke advocaat van de Amerikaanse president Donald Trump, is besmet met het coronavirus. Op Twitter heeft Trump bekendgemaakt dat Giuliani positief heeft getest op COVID-19, de ziekte die veroorzaakt wordt door het coronavirus. 

Giuliani reist al een maand door de Verenigde Staten om de resultaten van de Amerikaanse presidentsverkiezingen aan te vechten op bijeenkomsten waar hij geen masker draagt.

"Rudy Giuliani, veruit de beste burgemeester in de geschiedenis van New York, en die onvermoeibaar heeft gewerkt om de (verreweg!) meest corrupte verkiezingen in de geschiedenis van de VS te ontmaskeren, testte positief voor het Chinese virus", twittert Trump.

De 76-jarige Giuliani is de zoveelste in de entourage van Trump die besmet raakt met het coronavirus. Enkele maanden geleden bleek ook de president zelf besmet. Een aantal stafmedewerkers van het Witte Huis testten rond dezelfde tijd ook positief.

Bekijk hieronder het verslag uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen