Radio 2

Twintiger overleden bij ongeval met quad in Houthulst

Een man van 24 uit Moorslede is vanochtend verongelukt bij een ongeval met een quad in Houthulst. Hij raakte van de weg, reed in een greppel en kwam tegen een boom terecht. Hij overleed op de plek van het ongeval.

De twintiger maakte een ritje met 3 vrienden. Ze reden elk op hun eigen quad in de richting van Langemark-Poelkapelle, toen het in de Groenebosdreef in Houthulst fout liep. Bij een inhaalmanoeuvre raakte hij van de baan en botste tegen een boom.

Meteen was duidelijk dat de situatie ernstig was. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en probeerden het slachtoffer te reanimeren. Hij overleed ter plaatse. De vrienden waren zwaar aangeslagen en werden opgevangen. Er werd geen verkeersdeskundige aangesteld omdat getuigen het ongeval zagen gebeuren.

Meest gelezen