Politie legt seksfeestje stil in Paal bij Beringen: 10 personen beboet

De politie heeft vrijdagavond in Paal bij Beringen een seksfeestje stilgelegd. Er waren 10 personen aanwezig. Ze kregen allemaal een coronaboete.

De politie kreeg rond half tien 's avonds melding van een illegaal feestje. Rond de betreffende woning stonden verschillende wagens en de agenten hadden al snel in de gaten dat het om een seksfeestje ging. De politie zag door het raam van de woning verschillende mannen en vrouwen schaars gekleed rondlopen. De bewoners deden de deur in eerste instantie niet open maar toen de brandweer werd opgeroepen om de deur te openen, werd de politie toch binnen gelaten. Enkele aanwezigen probeerden zich nog te verstoppen in de kelder of in een kast. In totaal kregen tien personen een boete voor overtreding van de samenscholing. Eén vrouw werd even bestuurlijk aangehouden omdat ze alle medewerking weigerde. 

Druk weekend

Het afgelopen weekend stelde de lokale politie Beringen-Ham-Tessenderlo in totaal 31 corona-PV’s op. Eén iemand had z'n mondmasker niet op, 15 personen kregen een boete omdat het verplaatsingsverbod niet gerespecteerd werd, en nog eens 15 personen kregen een boete voor het niet naleven van het samenscholingsverbod (waaronder die van het seksfeestje).

Meest gelezen