Archieffoto

Man opgepakt vlak bij Justitia-rechtbank in Brussel, waar raadkamer zich buigt over aanslagen 22 maart

Aan de Justitia-site in het Brusselse Haren, in de oude NAVO-gebouwen, is vanmorgen een man opgepakt. Dat meldt nieuwszender LN24 en bevestigt het Brusselse parket. De man reed verschillende keren voorbij de site en gedroeg zich verdacht. Hij zou bekend zijn voor radicalisering.

Vanmorgen merkte de politie een man op die met de wagen twee keer voorbij de oude NAVO-gebouwen reed. Daar buigt de raadkamer zich sinds gisteren over de zaak rond de aanslagen van 22 maart. De raadkamer moet beslissen welke verdachten er precies voor de rechtbank zullen moeten komen.

De man gedroeg zich verdacht en werd opgepakt. "Er waren inderdaad verdachte gedragingen vastgesteld", zegt Sarah Durant van het Brusselse parket. Volgens onze informatie is de man gekend voor radicalisering. Maar het is nog absoluut onduidelijk of de man effectief iets van plan was.

Meest gelezen