Politie patrouilleert vaker dan anders langs bedrijf Pfizer in Puurs waar coronavaccin wordt gemaakt

De lokale politie van Puurs-Sint-Amands patrouilleert vaker dan anders langs het farmaceutisch bedrijf Pfizer nu het coronavaccin daar gemaakt wordt. Dat doet ze om te kijken of er geen verdachte situaties zijn.

Sinds het nieuws bekend werd dat het bedrijf Pfizer in Puurs-Sint-Amands het eerste coronavaccin zal leveren, patrouilleert de politie er vaker. “Dat doen we dag en nacht”, zegt korpschef Jan Van de Vreken van de lokale politiezone Klein-Brabant.

“We gaan kijken of er geen verdachte situaties zijn en houden ook nauw contact met het bedrijf zelf dat verdachte omstandigheden kan melden.” De politie overlegt ook regelmatig met het crisiscentrum om te kijken welke veiligheidsmaatregelen er nodig zijn in de omgeving van het bedrijf.

Meest gelezen