CEO Jos de Vuyst van Stow juicht bij de bekendmaking van de winnaar.

West-Vlaamse bedrijf Stow is "Onderneming van het Jaar"

De aanbieder van industriële stockageoplossingen Stow uit Spiere-Helkijn is uitgeroepen tot "Onderneming van het Jaar". De prijs werd voor de 26e keer uitgereikt. Hij is een initiatief van consultancybedrijf EY, in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis.

Het was premier Alexander De Croo (Open VLD) die de winnaar vanavond bekendmaakte. Stow haalde het van drie andere genomineerden: verpakkings- en isolatiematerialenbedrijf Abriso-Jiffy (Anzegem), drankenproducent Konings (Zonhoven) en sanitair- en verwarmingsonderneming Van Marcke (Kortrijk).

Vorig jaar ging de titel van "Onderneming van het Jaar" naar de bioscoopgroep Kinepolis.

De "Prijs van de Vlaamse regering voor de Scale-up van het Jaar" werd toegekend aan het softwarebedrijf Robovision uit Zwijnaarde. Het was Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) die de winnaar bekendmaakte van de prijs waarmee de Vlaamse regering groeibedrijven in de kijker zet die de afgelopen jaren een mooi groeiparcours hebben gelopen.

Gisteravond was I-Care, een bedrijf uit Bergen gespecialiseerd in het voorspellend onderhoud van industriële installaties, uitgeroepen tot Entreprise de l'Année of Franstalige Onderneming van het Jaar.

Meest gelezen