imago/Revierfoto

Auto aan de kant gezet met drugs aan boord: politie vindt hasj, cocaïne en 1 kg heroïne

De politie heeft op de Antwerpse ring een auto aan de kant gezet met drugs aan boord. De agenten merkten meteen een cannabisgeur. De bestuurder en passagier gaven een zakje hasj af. Na onderzoek bleek er ook nog heroïne en cocaïne in de auto te liggen.

Agenten merkten een auto op met Franse nummerplaat die gevaarlijk over de Antwerpse ring reed. De auto werd aan de kant gezet en de agenten roken meteen een cannabisgeur. Toen ze aan de bestuurder en de passagier vroegen waar die vandaan kon komen, gaven de twee meteen een zakje hasj af.

De auto werd verder onderzocht. Er werd bijna een kilo heroïne gevonden en meer dan 400 gram cocaïne. De twee inzittenden van 29 en 21 jaar zijn gearresteerd en worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Meest gelezen