Unsplash

Pakjes en eten van lokale handelaars in stadsregio Turnhout gratis thuis geleverd

 

In Turnhout, Oud-Turnhout, Beerse en Vosselaar kan je pakjes of eten van lokale handelaars gratis thuis laten leveren. “Zo kunnen onze lokale handelaars concurreren met grote organisaties die online hun diensten aanbieden”, klinkt het.

 

De actie loopt heel de maand december, van maandag tot en met vrijdag tussen 9 uur en 17 uur. Voor het project werkt stadsregio Turnhout samen met het lokale Fietspunt en betaalt de verplaatsingen. “We willen eigenlijk doen wat Amazon, Bol.com en de Zalando’s van deze wereld doen, maar dan op kleine schaal en dichter bij de burger”, zegt schepen voor Economie in Turnhout, Luc Op de Beeck (CD&V).

De stadsregio wil met dit project vooral de lokale handelaars ondersteunen die door het coronavirus geen makkelijk jaar hebben gehad. "Zo kunnen ze concurreren met grote organisaties die online hun diensten aanbieden”, aldus Op de Beeck.  

Meest gelezen