Pixabay

Jongeren van Herzele worden elke dag uitgedaagd met leuke en grappige opdrachten

De jeugddienst en jeugdraad van Herzele organiseert vanaf maandag 4 weken lang elke dag online uitdagingen voor jongeren in de gemeente. Ze willen op die manier iedereen stimuleren om actief bezig te zijn. “Hopelijk brengt het een beetje licht in deze lastige tijd”, klinkt het. 

Iedereen die in Herzele woont en jonger is dan 21 kan de komende weken meedoen aan uitdagingen van de jeugddienst en jeugdraad. Door corona zijn er geen fysieke activiteiten en daarom kwam de jeugdraad met een online alternatief. “We willen entertainen en zorgen dat jongeren  iets te doen hebben”, klinkt het. Er vallen ook prijzen te winnen.  

Elke dag 1 uitdaging

De uitdagingen worden georganiseerd in 3 verschillende leeftijdscategorieën. “Iedereen van 0 tot 21 jaar kan meedoen”, zegt voorzitter Jasper Gosseye. “Vanaf maandag plaatsen we elke dag een filmpje op onze Facebookpagina met een uitdaging. We kiezen elke week een aantal winnaars uit. Er vallen pretpark- en bioscooptickets te winnen.”

"De uitdagingen zijn eigenlijk heel divers”, vertelt Gosseye verder. “Elke donderdag zal er iets gebeuren rond koken, maar er zijn ook grappige opdrachten zoals het nadoen van een oude familiefoto of het delen van een gekke foto met een dier. We geven een maand lang elke dag een opdracht. Er zit dus van alles tussen!”

kasto80

Meest gelezen