Lockdownfeestje met 35 aanwezigen stilgelegd in Zelzate, organisator moet voor rechter verschijnen

De politie in Zelzate legde begin deze week een feest met 35 mensen op een appartement stil. Een aantal aanwezigen en de organisator waren bekend bij de politie voor eerdere coronaovertredingen. De politie schreef boetes uit en de organisator moet voor de rechter komen. 

De politie van Zelzate heeft dinsdagavond een feestje stilgelegd in een appartement.  35 mensen vierden er samen een verjaardag. Het ging om 21 volwassenen en 14 kinderen. "De organisator pleegde in het verleden al  eerder inbreuken op de coronamaatregelen en zal voor de rechtbank moeten verschijnen", klinkt het bij de politie.

Ook enkele andere aanwezige volwassenen werden al eerder betrapt op het niet naleven van de coronamaatregelen. Iedereen, behalve de kinderen, kreeg dan ook een pv én een coronaboete. 

kasto80

Meest gelezen