De ouders van baby Cami Vertessen werden in de bloemetjes gezet met een feestelijk versierde taart

Vorselaar viert 8.000e inwoner met geboorte baby Cami 

De gemeente Vorselaar viert haar 8.000e inwoner met de geboorte van de kleine Cami Vertessen. Na 27 jaar overschrijdt de gemeente daarmee weer een duizendtal. De ouders van baby Cami konden door de coronamaatregelen niet met een feest in de bloemen gezet worden, maar er waren wel cadeaus én taart. 

Het is feest in de gemeente Vorselaar, want daar verwelkomt men voor het eerst een 8.000e inwoner. Baby Cami Vertessen werd er eind november geboren en blijkt nu nummer 8.000 in het bevolkingsregister. Daarmee overschrijdt de gemeente na 27 jaar weer een duizendtal. 

De goede Kempense grond brengt veel jonge Vorselaren op de wereld

Burgemeester Lieven Janssens

De laatste jaren is de bevolking in Vorselaar met exact 10 procent gegroeid. In 1993 vierde men er nog de 7.000e inwoner, Liese Verhaert. Toeval of niet, de ouders van Liese wonen slechts op 100 meter van Cami's ouders. "De goede Kempense grond brengt dus niet alleen grote sportkampioenen maar ook veel extra jonge Vorselaren op de wereld", laat burgemeester Lieven Janssens (ACTIEV) weten.

Kersverse ouders Nils en Dana konden wegens de coronamaatregelen helaas niet met een groot feest in de bloemetjes worden gezet. Wel trakteerde de gemeente op taart en waren er ook enkele bijzondere cadeaus. Zo kregen ze het Vorselaarse gezelschapsspel "Forsellara" en een boekje over “200 jaar klooster”, want net dit jaar bestaat de congregatie van de Zusters 200 jaar. 

Baby Cami Vertessen met de kersverse ouders Nils en Dana

Meest gelezen