radio 2

Geen extra coronabesmettingen bij politiezone Limburg Regio Hoofdstad

Bij de politiezone Limburg Regio Hoofdstad heeft uiteindelijk niemand extra positief getest op Covid-19. Zo’n driehonderd personeelsleden werden gescreend, omdat een aantal werknemers besmet waren geraakt met het virus.

Vorige week testte een achttal personeelsleden van de politiezone Limburg Regio Hoofdstad positief op corona. Een groot deel van de inspecteurs moest dan ook in quarantaine. Nadat ook iemand van de administratie positief testte, besloot de politie dat alle personeelsleden een coronatest moesten afnemen. Het ging om ongeveer driehonderd werknemers.

‘We hebben de afgelopen dagen inderdaad meer dan driehonderd personeelsleden getest. Vandaag hebben we het goede nieuws gekregen dat niemand van onze collega’s positief was’, vertelt Dorien Baens, woordvoerder van LRH.  De acht werknemers die vorige week al positief getest hadden, zitten wel nog ziek thuis. En er zijn nog enkele mensen preventief in quarantaine. 

Meest gelezen