Kerstkoppel op de motor rijdt door Leuven: "We willen iedereen opvrolijken"

Linda Liboton en haar man Frank Casaerts willen mensen opvrolijken door als kerstkoppel op hun motor door Leuven te rijden. "Met alles er op en er aan inclusief kerst- en motorkostuum en motorhelm, maar wel coronaproof natuurlijk."

Linda had haar actie aangekondigd op Facebook met een foto van haar  man Frank en zij, verkleed als kerstman en kerstvrouw op een grote, rode motor. En de reacties liegen er niet om, want heel wat mensen willen het koppel ook graag in hun straat zien rondrijden. "We gaan de aanvragen groeperen per straat, en we zullen zeker meer dan één keer uitrijden", zegt Linda in Start Je Dag bij Radio 2 Vlaams-Brabant.

Op de vraag of het niet te koud is op de motor? "Neen", zegt Linda. "We hebben onze motoruitrusting onder ons kerstpak aan.  Onder onze kerstmuts dragen we helm. We doen alles volgens de regels en heel veilig. Het enige wat ons eventueel parten zou kunnen spelen, is de regen die voorspeld wordt." En in deze tijd van cadeau'tjes en wensen, heeft Linda ook nog een kerstwens: "Ik hoop dat ik in mijn geboortedorp Rillaar ook eens uitgenodigd wordt, om samen met mijn man als kerstkoppel door de gemeente met de moto te rijden."

Meest gelezen