radio 2

Nieuwe Center Parcs vestiging Terhills Resort in Dilsen-Stokkem opent over een half jaar: zoektocht naar personeel start

Volgens de huidige planning gaat Terhills Resort open op 14 juni. Dat is de nieuwe Limburgse Center Parcs vestiging in Dilsen-Stokkem.  Vanaf vandaag kunnen de huisjes geboekt worden. En ook de aanwervingen voor het personeel zijn gestart. Er zullen 220 mensen aan de slag kunnen. 

In totaal zullen meer dan 200 mensen aan het werk kunnen in het nieuwe vakantiepark. CEO Frank Van Ouytsel: "We hebben nu de eerste managementfuncties uitgezet en vanaf januari gaan we ook medewerkers voor allerlei afdelingen aanwerven."

Kleinschalig en exclusief park

Terhills wordt een ander park dan bijvoorbeeld Erperheide of Vossemeren: het is kleinschaliger, met 250 huisjes,  maar ook wat exclusiever. "We hebben ervoor gekozen om enkel VIP en Exclusive huisjes aan te bieden", vertelt Van Ouytsel. "Die hebben meer luxe en er worden meer services aangeboden." De huisjes liggen ofwel aan het meer ofwel aan aangelegde riviertjes. 

Het zwembad is geen Aqua Mundo met glijbanen of wildwaterbanen, ook dat is kleinschaliger.  "Het zwembad is een wellnesspool, met een binnen- en een buitenbad, een jacuzzi , een stroomversnelling en een kinderbad. Ideaal om even te relaxen, " besluit de CEO.  

Natuur centraal

Terhills ligt vlakbij het Nationaal Park Hoge Kempen, en de focus ligt dan ook op de natuur, ondermeer bij de activiteiten die georganiseerd worden. Voorts liggen er het park ook een kinderboerderij en een minigolfterrein. Je verplaatsen in het park doe je met de fiets of met elektrische bootjes. 

In de buurt van Terhills Resort liggen ook Elaisa Welness, de waterski Terhills Cable Parc en Maasmechelen Village. 

 

Meest gelezen