Videospeler inladen...

Ontbijten met SP.A-voorzitter Conner Rousseau: "Leven gecontroleerd weer openen als kwetsbare groep gevaccineerd is" 

Een ontbijt, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het wekelijkse zaterdaginterview in "De ochtend" op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck met een politicus die in de schijnwerpers staat of een cruciale rol speelt in de politiek. Een ontbijtgesprek over politiek, maar tegelijk ook "weg van de Wetstraat", met aandacht voor persoonlijke verhalen. Vandaag: SP.A-voorzitter Conner Rousseau, onder meer over zijn eerste boek "T." dat binnenkort verschijnt en de vaccinatiestrategie.

Bekijk hier het gesprek met Conner Rousseau:

Videospeler inladen...

Beluister hier het gesprek met Conner Rousseau:

Meest gelezen