Archieffoto

Antwerpse politie identificeerde al 71 jongeren die betrokken waren bij overlast met vuurwerk

De Antwerpse politie heeft sinds begin november al 71 jongeren geïdentificeerd die betrokken waren bij overlast met vuurwerk. De jongeren zijn aangemeld bij de stedelijke dienst Jeugdinterventie en daar zullen ze begeleid worden om ervoor te zorgen dat het niet opnieuw zal gebeuren.  

De meeste incidenten gebeurden in Borgerhout, Antwerpen-Noord en op het Kiel. De 71 jongeren die geïdentificeerd werden, zijn aangemeld bij de stedelijke dienst Jeugdinterventie. Zij zal de jongeren nu begeleiden om ervoor te zorgen dat ze niet opnieuw voor overlast zorgen.

Eén minderjarige werd in een instelling geplaatst, nadat een bestelwagen uitbrandde. Drie anderen kregen huisarrest voor brandstichting.

Meest gelezen