Zoektocht in kanaal Hasselt naar vermiste vrouw uit Genk

De cel Vermiste Personen heeft vandaag de hele dag op het Albertkanaal gezocht naar een vrouw uit Genk. Gisteren werd haar auto in het kanaal geduwd, sindsdien is de vrouw vermist.

Vandaag heeft de Cel Vermiste Personen het Albertkanaal afgespeurd met een sonarboot. De vrouw is nog altijd niet gevonden.  Omdat er veel onduidelijkheid is over de juiste omstandigheden, is er een onderzoeksrechter in Tongeren gevorderd. Die onderzoekt of het om een moordzaak gaat. 

Drijvende auto

Gisteren kreeg de politie een melding dat er een auto op het Albertkanaal ter hoogte van de Handelskaai in Hasselt dreef. De hulpdiensten vonden geen inzittenden in de wagen. De auto is ingeschreven in Genk, waarna de politie van Carma het onderzoek overnam. 

Intussen is het onderzoek in handen van de Limburgse federale gerechtelijke politie in samenwerking met de zones Carma en Limburg Regio Hoofdstad.

Meest gelezen