Pidpa laat watertorens blauw oplichten: "Hoop in donkere tijden"

De Antwerpse watermaatschappij Pidpa verlicht vanaf vandaag 10 van haar 63 watertorens met een sfeervol blauw licht. Met deze actie wil Pidpa de mensen in de zorgsector steunen en al wie het moeilijk heeft. De verlichting blijft tot eind januari. 

“Niet toevallig worden onze tien watertorens blauw verlicht: dat is de kleur van water maar ook die van hoop", zegt Eddy Troosters, de CEO van Pidpa. Het gaat om de torens in Grobbendonk, Herentals, Geel, Borsbeek, Wijnegem, Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Brasschaat, Sint-Job-in-'t-Goor en Kalmthout. Ze worden verlicht tussen 6 en 9 uur ‘s ochtends en tussen 17 uur en middernacht.

"Pidpa verbindt in de provincie Antwerpen meer dan 1,3 miljoen mensen met elkaar door 13.000 kilometer aan waterleidingen. Diezelfde verbondenheid zal ervoor zorgen dat wij allen nog sterker uit deze corona-crisis komen.” Met de blauwe verlichting doet Pidpa mee aan de actie #zorgvoorlicht van HLN en VTM.

Meest gelezen