Radio 2

Wilde achtervolging eindigt met crash in Haasdonk

Op de E17 in Haasdonk bij Beveren is maandagavond een auto met Franse nummerplaat gecrasht na een wilde achtervolging. Het voertuig reed in op een bestelwagen. Ook een politiewagen raakte bij de crash betrokken.

Verschillende patrouilles van de wegpolitie achtervolgden het voertuig al enkele kilometers op de E17 in de richting van Antwerpen. De bestuurder van de auto met Franse nummerplaat weigerde te stoppen. Zijn vluchtpoging strandde in Haasdonk toen hij met zijn wagen op een bestelwagen in reed bij het viaduct. 

Politiewagen betrokken

Ook één van de politiewagens raakte bij de crash betrokken. De agenten bleven ongedeerd, maar de bestuurder van de bestelwagen raakte gewond. De vluchtende bestuurder kon ter plaatse gearresteerd worden. Waarom hij op de vlucht sloeg is voorlopig nog onduidelijk. Het ongeval veroorzaakte grote verkeershinder op het op- en afrittencomplex. 

kasto80

Meest gelezen