© VRT

Actrice Sally-Jane Van Horenbeeck aangevallen in Borgerhout: gebroken neus en gekneusde ribben

Actrice Sally-Jane Van Horenbeeck is dinsdagavond aangevallen in Borgerhout, in de buurt van haar Thais restaurant. Ze werd gestampt en geslagen door enkele mannen, nadat ze tegen hen een opmerking had gemaakt over afval dat voor haar restaurant rondslingerde. Ze hield er een gebroken neus en gekneusde ribben aan over. De politie is een onderzoek gestart.

De actrice Sally Van Horenbeeck ken je wellicht van de VRT-soap Thuis, waar ze de rol van “Peggy Verbeeck” op zich nam. Ze heeft momenteel een Thais restaurant in het Antwerpse Borgerhout. Het is daar waar ze dinsdagavond werd aangevallen.

Van Horenbeeck maakte een opmerking over afval dat mensen voor haar restaurant hadden achtergelaten. Kort daarna werd ze door enkele mannen van haar fiets gesleurd, geslagen en gestampt.

Camerabeelden

De politie kwam ter plaatse om een proces-verbaal op te stellen. Agenten hebben Van Horenbeeck naar het Antwerpse Stuyvenbergziekenhuis gebracht om haar verwondingen te laten vaststellen. Volgens de actrice liep ze een gebroken neus en enkele gekneusde ribben op.

De politie is met een onderzoek gestart. Ze gaat eerst de camerabeelden uit de buurt bekijken.

Meest gelezen