Belga Image

Vermiste vrouw uit Genk levend en wel teruggevonden in het buitenland

De vrouw van wie de auto zondag uit het Albertkanaal in Hasselt werd gehaald,  is levend en wel gevonden in het buitenland. Dat meldt het Parket van Limburg. De vrouw uit Genk was sinds zondag vermist. 

Zondagavond zochten duikers al naar de vrouw,  maandag heeft de cel vermiste personen de zoekactie dan voortgezet op het kanaal, met ondermeer ook sonarboten.  Maar dat leverde niets op.  Het parket besliste dan vanwege de onduidelijkheid en het onrustwekkende van de zaak, om een gerechtelijk onderzoek te vorderen. Dat onderzoek werd uitgevoerd door de Federale gerechtelijke politie Limburg, met hulp van de politiezones LRH en Carma. 

De moordafdeling van de Federale gerechtelijke politie Limburg slaagde er gisteravond dan in om de vermiste vrouw te lokaliseren in het buitenland. Het blijkt niet om een crimineel feit te gaan. 

Meest gelezen