Foto: Interrand

Nieuw recyclagepark op komst in Tervuren

In Tervuren komt er een nieuw recyclagepark. Dat heeft de kersverse voorzitter van de Intercommunale Interrand, Joris Kelchtermans, bekendgemaakt. 

Er wordt een nieuw recyclagepark gebouwd in Tervuren. Dat komt er op de ambachtelijke zone in Vossem, op de grens met Bertem. Dat heeft kersvers voorzitter van de intercommunale Interrand, Joris Kelchtermans, laten weten.  

"Het nieuwe park wordt gebruiksvriendelijker", zegt Kelchtermans, "maar de plannen zitten wel nog maar in de conceptfase. Het huidige park in de Oppemstraat is te klein en is niet meer klantvriendelijk ingericht. De straat om er naartoe te gaan is smal en het zou goed zijn voor de inwoners van Tervuren dat het nieuwe park groter en ruimer is en voor iedereen toegankelijk."

Huidige recyclagepark wordt gesloten

"Als het nieuwe recyclagepark er is, zal het huidige park verdwijnen", zegt Kelchtermans.  "Als alles vlot verloopt, zullen de plannen in 2021 klaar zijn en dan is het wachten op de bouwvergunning. We hopen dat de inwoners nog deze legislatuur in het nieuwe park terecht kunnen. Wat er met het huidige recyclagepark gaat gebeuren, dat moet de gemeente beslissen, want die is eigenaar van de gronden."

Meest gelezen