Twee minderjarige verdachten opgepakt in onderzoek naar brand voormalige schaatsbaan Leest

 

De politie van Mechelen-Willebroek heeft twee minderjarige verdachten opgepakt in het onderzoek naar een brand in de voormalige schaatsbaan in Leest, bij Mechelen. Die brand ontstond vorige maand en veroorzaakte heel wat schade. Er raakte toen niemand gewond.

 

De brand ontstond woensdagmiddag 4 november in de voormalige schaatsbaan, achter de sporthal van Leest. Het vuur ontstond in een bergruimte. De brand ging gepaard met heel wat rookontwikkeling en het bijgebouw werd volledig vernield. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse voor een onderzoek.

De politie van Mechelen-Willebroek heeft nu twee verdachten opgepakt in het onderzoek naar de brand. Het gaat om twee minderjarigen. Ze zijn ondertussen verhoord.

Meest gelezen