Politie betrapt 6 klanten in fitnesszaak Strombeek-Bever

Met afgeplakte ruiten en de simpele afspraak om even op de ruit te tikken is een kleine fitnesszaak in Strombeek-Bever erin geslaagd om open te blijven. Meer dan twee maanden na de verplichte sluiting bleef de zaak klanten toelaten. De zaak is op politiebevel gesloten.

In Strombeek-Bever, deelgemeente van Grimbergen,is een fitnesscentrum gesloten door de politie. Sinds eind oktober moesten ze eigenlijk sluiten door de nieuwe Vlaamse coronamaatregelen. Toch bleef de zaak stiekem open. Klanten klopten op het raam en werden dan één voor één binnengelaten. Tot vorige week iemand dat opmerkte en de politie belde. De fitness werd dan op politiebevel gesloten. 

Afgeplakte ruiten

Parketwoordvoerster van Halle-Vilvoorde Carol Vercarre bevestigt dat voor alle 6 aanwezigen en de uitbater pv's zijn opgesteld. "Op 9 december werd de politie verwittigd dat er ’s avonds verschillende personen samenkwamen in een fitnesszaak. De toegangsdeur en vensters waren volledig afgeplakt met zwarte folie zodat er niet naar binnen gekeken kon worden. De politie stelde vast dat er verschillende personen aan het fitnessen waren. "

Meest gelezen