Trouwfeest met 54 volwassenen en tiental kinderen stilgelegd in leegstaand restaurant Vilvoorde

In Vilvoorde heeft de politie zondagmiddag een huwelijksfeest met maar liefst 54  volwassenen en een tiental kinderen stilgelegd. Het feest vond plaats in een leegstaand restaurant op de Koningslosesteenweg. De aanwezigen kwamen zo goed als allemaal van buiten Vilvoorde en zelfs uit het buitenland. Allen riskeren ze minstens een boete. 

Het Afrikaans huwelijksfeest vond plaats in het voormalige restaurant La Hacienda in de Vilvoordse wijk Kassei. Op het feest waren maar liefst 54 volwassenen en een tiental kinderen aanwezig, wat tijdens deze coronacrisis niet kan. De politie viel dan ook binnen en legde het trouwfeest onmiddellijk stil. "Voor iedereen zal er een proces-verbaal opgemaakt worden", zegt Carol Vercarre van het parket Halle- Vilvoorde. "Daarna zullen we zien wie er welke boete krijgt en of de organisator eventueel onmiddellijk gedagvaard wordt."

Wie haalt het in zijn hoofd om zoiets in deze tijden te doen?

Hans Bonte, burgemeester Vilvoorde (SP.A)

Burgemeester Hans Bonte (SP.A) reageert ontzet op de trouwpartij. “Ik ben verschrikkelijk verontwaardigd. Wie haalt het in zijn hoofd om zoiets in deze tijden nog te doen. Ik hoop echt dat de verantwoordelijken van de organisatie en ook de eigenaar die het pand verhuurt zwaar verantwoordelijk gesteld worden.”

Meest gelezen