Radio 2

Vijf gewonden, onder wie drie kinderen, bij zware brand in Blankenberge

In een appartementsgebouw langs de Koning Albert I-Laan in Blankenberge is zondagnacht rond 3.30 uur een zware brand uitgebroken. Vijf mensen, waaronder drie kinderen, werden overgebracht naar het ziekenhuis. 

De brand ontstond in een appartement op de eerste verdieping van een klein gebouw, aan de overkant van het station. Het waren de buren die wakker werden door de sterke geur en het brandalarm en de brandweer belden. Het vuur laaide al stevig op toen de brandweer aankwam. 

Er zijn zeker vijf mensen, waaronder drie kinderen, naar het ziekenhuis gebracht. De andere buurtbewoners kregen ter plaatste de eerste zorgen. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de aanpalende huizen.

Meest gelezen