Radio 2

Motorrijder (25) komt om bij verkeersongeval in Brugge

Deze namiddag is een jonge motorrijder uit Damme omgekomen na een verkeersongeval in Dudzele, bij Brugge. De man moest uitwijken voor een fietser en crashte tegen een boom. Hij overleed ter plekke.

Rond 15 uur reed de 25-jarige man op zijn motor op het kruispunt van de Dudzelesteenweg en de Ronsaartstraat, in de richting van Damme. Hij moest uitwijken voor een fietser, die uit de Ronsaartstraat kwam, maar het kwam toch tot een aanrijding tussen de twee. De motorrijder belandde uiteindelijk tegen een boom, 30 meter verder. 

De hulpdiensten probeerden de jongeman nog te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De fietser raakte ook gewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht.

Meest gelezen