BELGA/JOURET

Organisatoren Dodentocht lanceren wandeluitdaging voor het goede doel

De organisatoren van de Dodentocht organiseren een nieuwe uitdaging om ons aan het wandelen te krijgen. De bedoeling is dat je vanaf nu tot en met eind maart verspreid over verschillende dagen minstens 100 kilometer wandelt. Je kan dat online registreren en je eventueel laten sponsoren voor een goed doel.

De Dodentocht in Bornem kon door het coronavirus dit jaar niet doorgaan. Daarom lanceerde de organisatie een uitdaging voor de zomer. De bedoeling was dat ze 100 kilometer moesten wandelen in een maand tijd. Meer dan 17.000 mensen namen hier aan deel.

Omdat het zo’n succes was, besloot de organisatie een nieuwe uitdaging te lanceren: de Warmste Winterchallenge. Het is de bedoeling om opnieuw 100 kilometer te wandelen. Dit keer mag je de kilometers spreiden vanaf nu tot en met eind maart. “Je mag ook altijd meer wandelen als je dat wil”, zegt Ilse Robyn van de Dodentocht. “Daarnaast kan je je ook altijd laten sponsoren. Dat geld kan je dan doneren aan een goed doel naar keuze.”

 

kasto80

Meest gelezen