Radio 2

Leuvense studenten kunnen studeren in personeelsrestaurant ministerie van Financiën  

Vanaf maandag 4 januari kunnen studenten van de KU Leuven studeren in de Philipstoren. De Regie der Gebouwen stelt een restaurant ter beschikking. Het gaat om het personeelsrestaurant van het ministerie van Financiën. Het restaurant staat leeg omdat de ambtenaren wegens de coronacrisis thuis werken. De tafels zullen op veilige afstand van elkaar staan en er is handgel beschikbaar.

In het restaurant van de Philipstoren is er plaats voor 104 studenten.  De studenten kunnen er terecht tijdens de werkdagen van 9 uur tot 17 uur. Wie in het restaurant wil gaan studeren moet wel reserveren. Dat kan vanaf 2 januari via de website van de KU Leuven. Voorlopig kunnen studenten tot vrijdag 29 januari gaan blokken in het restaurant. Afhankelijk van de evolutie van de coronacrisis en het thuiswerk van de ambtenaren wordt bekeken of die periode kan worden verlengd. 

Meest gelezen