JOKKO

Morgen eindigt De Warmste Week: wat mag je verwachten van de slotshow?

Morgen sluiten Bart Peeters en Siska Schoeters De Warmste Week af met "De Warmste Dankuwel van het Jaar", een tv-namiddag vol warme verhalen van bekende en minder bekende mensen. Onder meer Martine Tanghe en Pedro Elias komen iemand bedanken die voor hen het verschil heeft gemaakt dit jaar. Je kan de slotshow morgen live volgen van 13.30 tot 18.00 uur op Eén. Ontdek hier wat er op het programma staat. 

Vanuit Hal 5 in Leuven zullen Siska Schoeters en Bart Peeters morgen De Warmste Week afsluiten. De editie van dit coronajaar staat in het teken van mensen bedanken die voor iemand anders het verschil hebben gemaakt. VRT-netten Studio Brussel, MNM, Radio 2, Ketnet en Eén belichten de hele week warme verhalen en acties van luisteraars en kijkers. Zo verrast MNM-dj Brahim jongeren met een coronaveilige "silent disco", voor maximum 4 aanwezigen, en brengt Dieter Coppens soep rond in heel Vlaanderen om mensen te bedanken.

In de slotshow zullen er morgen nog heel wat warme dankuwels aan bod komen, onder meer van bekende gasten als Martine TanghePedro Elias en Wim Lybaert

Livemuziek van Sergio en Belle Perez

The Great Belgian Songbook zorgt tijdens de show voor livemuziek. De band zal bekende nummers brengen samen met Belle Perez, Gala (winnaar van The Voice Kids 2020), Marble Sounds, Daan, Gene Thomas en Sergio. En ze hebben nog een muzikale verrassing in petto.

Ook de strafste verhalen van de afgelopen week zullen aan bod komen. Zo sluit Studio Brussel "Beats of Love" af met een live miniconcert van Selah Sue in "De Warmste Straat" van Leuven. Na zijn roadtrip door Vlaanderen komt Dieter Coppens live toe in de slotshow voor zijn laatste #soeperbedankt-halte. Hij brengt soepporter Eddy Planckaert mee. Afsluiten doen Bart en Siska met een speciale versie van "Het Warmste Koor" van Radio 2.

Volg "De Warmste Dankuwel van het Jaar" op donderdag 24 december van 13.30 tot 18.00 uur op Eén.

Hal 5 in Leuven is helemaal klaar voor de slotshow.

Meest gelezen