Bedrijfsleider uit Sint-Niklaas die politie terroriseerde met honderden telefoons krijgt gevangenisstraf

Een bedrijfsleider (47) uit Sint-Niklaas is veroordeeld omdat hij honderden keren belde naar de politie van Sint-Niklaas. Hij is nu veroordeeld tot een gevangenisstraf van 10 maanden, waarvan de helft met uitstel. 

De telefoons begonnen nadat de politie in 2016 een werkbijeenkomst in zijn tuin organiseerde. Sindsdien pleegde de man zeker al 450 telefoons naar de politie van Sint-Niklaas. Op één nacht belde hij zelfs tot 120 keer. De redenen voor z'n telefoons waren ondermeer een nachtlawaai, een blaffende hond en andere kleine zaken die hem irriteerden. Het parket tilde zwaar aan de zaak en dagvaardde de man voor de rechtbank.  Hij kreeg een gevangenisstraf van tien maanden waarvan de helft met uitstel voor een periode van vijf jaar. Daarnaast moet hij ook een boete van 3.200 euro betalen, maar ook hier kreeg hij de helft met uitstel voor een periode van drie jaar.

kasto80

Meest gelezen