Genks transportbedrijf plant op korte termijn volgende transporten van coronavaccins

H. Essers verwacht dat de volgende transporten van de coronavaccins er op korte termijn zullen komen. De eerste vaccins van Pfizer en BioNTech werden op tweede kerstdag geleverd en volgens het bedrijf zelf is dat vlot verlopen. 

Het Genkse transportbedrijf H. Essers zal de komende maanden mee instaan voor de distributie van het coronavaccin van Pfizer en BioNTech. De eerste vaccins werden op tweede kerstdag geleverd in 27 landen en volgens het bedrijf zelf is dat vlot verlopen. Daarom hoopt het bedrijf op korte termijn de volgende transporten uit te voeren en in de toekomst ook voor andere grote spelers het transport te doen.

H. Essers is verantwoordelijk voor de primaire transporten vanuit Puurs. Het bedrijf brengt de coronavaccins naar centrale distributieplatformen in verschillende landen. Van daaruit vertrekken nationale transporten met een lokale partner naar de eerste vaccinatiecentra. 

H. Essers werkt al jaren voor verschillende grote farmaproducten. Met Pfizer bijvoorbeeld werkt het transportbedrijf al vijftien jaar nauw samen. 

Meest gelezen