Politie HerKo

Politie legt kerstfeest met 23 personen stil in Herent: "Handhaving is hier zeer belangrijk"

Op kerstavond werd in Herent een kerstfeest stilgelegd waarop 23 personen te gast waren. Het ging over een familie, met 18 volwassenen en 5 kinderen, die niet onbekend is bij de politiezone van Herent en Kortenberg.

“De interventie bij het kerstfeest verliep zonder veel problemen”, zegt woordvoerder Johan Vanhumbeeck van de politiezone Herent en Kortenberg. “Er werd onmiddellijk een einde gesteld aan het feestje, iedereen werd geïdentificeerd en voor iedereen werd ook een proces verbaal opgesteld.”

Grootste deel van de mensen houdt zich strikt aan de regels

De familie in kwestie was ook geen onbekende voor de politie in Herent volgens Vanhumbeeck: “De handhaving van de regels was hier zeer belangrijk. Maar we merken wel dat toch het grootste deel van de mensen zich heel strikt aan de regels houdt.”

Meest gelezen