Stad Oudenburg

Trouwers krijgen boom als huwelijkscadeau

Vanaf 2021 zullen alle koppels die trouwen in Oudenburg een trouwboompje als geschenk krijgen om zelf aan te planten in hun tuin of op hun balkon. “Net zoals de liefde, groeien boompjes goed als je er zorg voor draagt”, zegt burgemeester Anthony Dumarey (Open VLD).

 

Burgemeester Anthony Dumarey: “Met dit originele huwelijkscadeau zal het bruidspaar hun speciale dag nooit vergeten. De huwelijksboom zal hen altijd aan deze dag blijven herinneren. Zou het niet geweldig zijn als het bruidspaar in de toekomst de huwelijksdag met vrienden en familie viert onder deze boom?”

Schepen van Bossen Stijn Jonckheere (N-VA): “Onlangs tekenden we met de stad het Bomencharter. Daarmee zijn we het engagement aangegaan om deze legislatuur minstens 1.000 bomen aan te planten in Oudenburg. Door ieder huwelijkskoppel een boompje te geven, geven we hen ook een duwtje in de rug om mee te werken aan de ambitie van de stad.”

Meest gelezen