Radio 2

Zaakvoerder buurtsupermarkt zwaargewond na gewapende overval in Strombeek-Bever

Bij een gewapende overval op een Proxy Delhaize in Strombeek-Bever zondagavond is de uitbater zwaargewond geraakt. De daders vluchtten weg zonder buit. 

Volgens het parket Halle-Vilvoorde zijn er zondagavond rond 20 uur, net voor sluitingstijd, twee personen de winkel binnengestapt. “Ze droegen helmen en zouden gewapend geweest zijn met een mes en een vuurwapen”, zegt woordvoerder Sabine Lievens. “Daarmee bedreigden ze twee werkneemsters en de manager. Deze laatste heeft 6 à 7 messteken gekregen en werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis.’ 

Het slachtoffer zou niet in levensgevaar zijn. Er is ook sprake van een tweede slachtoffer. De daders zouden zonder buit gevlucht zijn. De Federale Gerechtelijke Politie Halle-Vilvoorde voert een onderzoek. 

Meest gelezen